Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Små-rim
Språk
Bokmål
Format

Spiral

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
269,-

Små-rim
Samling 5 (6 bøker)

Små-rim er en unik og nyskapende bokpakke som er tilrettelagt for blinde og svaksynte barn, men som også fungerer godt for andre barn i 6-9 års alderen.

Små-rim - samling 5 består av seks bøker med slemme-rim, snille-rim og redde-rim. I tillegg følger det med et hefte med tips til læreren.

I Små-rim - serien finnes det også fire andre samlinger og en koffert der alle samlingene er samlet. De ulike titlene varierer tematisk slik at det gir best mulig tilpassing til det enkelte barns interesser og behov. Med 15 ulike tema og to forskjellige former for tilrettelegging, er det mye å velge i. Bøkene vekker interesse fordi de er annerledes enn andre bøker, både i størrelse og utforming. Små-rim er delt inn i fem tematiske grupper:
1. Barne-rim, leke-rim og lyd-rim
2. Mat-rim, godteri-rim og frukt-rim
3. Dyre-rim, fiske-rim og fugle-rim
4. Danse-rim, reise-rim og tall-rim
5. Slemme rim, snille rim og redde rim

Små-rim-bøkene har både stor og tydelig visuell skrift, punktskrift, og sider i ulike materialer til å kjenne på. Derfor passer bøkene godt for blinde og svaksynte barn. Men bøkene er også laget for andre grupper: Seende lesesvake barn får lesetrening med mening når de bruker disse små bøkene. Barn som har problemer med å konsentrere seg, og barn som trenger langsom progresjon, kan ha stor nytte og glede av bøkene. Det er mange forskjellige titler og emner å velge blant. 
 
Små-rim-bøkene støtter læring på ulike områder: Utvikling av håndmotorikk, taktil sans, auditiv diskriminering, ordforråd og bevissthet om språket, oppmerksomhet og hukommelse. I tillegg fremmer bøkene innlevelse og forståelse for de synshemmede barnas situasjon og gir alle barn grunnleggende kunnskap om punktskrift.

 

Forfattere:
ISBN:
9788211023605
Utgitt:
Utgave:
1
Små-rim