Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Små-rim
Språk
Bokmål
Format

Spiral

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
1 939,-

Små-rim
Hele settet i koffert (30 bøker)

Små-rim er en unik og nyskapende bokpakke med 30 ulike bøker i en solid liten koffert. Bøkene er tilrettelagte for blinde og svaksynte barn, men fungerer også godt for andre barn i 6-9 års alderen.
Ved kjøp av kofferten med 30 bøker, følger det også med et hefte med tips til læreren.

De ulike titlene varierer tematisk slik at det gir best mulig tilpassing til det enkelte barns interesser og behov. Med 15 ulike tema og to forskjellige former for tilrettelegging, er det mye å velge i. Bøkene vekker interesse fordi de er annerledes enn andre bøker, både i størrelse og utforming. Små-rim er delt inn i fem tematiske grupper:
1. Barne-rim, leke-rim og lyd-rim
2. Mat-rim, godteri-rim og frukt-rim
3. Dyre-rim, fiske-rim og fugle-rim
4. Danse-rim, reise-rim og tall-rim
5. Slemme rim, snille rim og redde rim

Små-rim-bøkene har både stor og tydelig visuell skrift, punktskrift, og sider i ulike materialer til å kjenne på. Derfor passer bøkene godt for blinde og svaksynte barn. Men bøkene er også laget for andre grupper: Seende lesesvake barn får lesetrening med mening når de bruker disse små bøkene. Barn som har problemer med å konsentrere seg, og barn som trenger langsom progresjon, kan ha stor nytte og glede av bøkene. Det er mange forskjellige titler og emner å velge blant. 
 
Små-rim-bøkene støtter læring på ulike områder: Utvikling av håndmotorikk, taktil sans, auditiv diskriminering, ordforråd og bevissthet om språket, oppmerksomhet og hukommelse. I tillegg fremmer bøkene innlevelse og forståelse for de synshemmede barnas situasjon og gir alle barn grunnleggende kunnskap om punktskrift.

 

 


 


 

Forfattere:
ISBN:
9788211023544
Utgitt:
Utgave:
1
Små-rim