Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Puls Yrkesliv i ambulansefag, d-bok
Forfattere:
ISBN:
9788211045522
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
300
Verk:
Puls vg2/3 ambulansefag
Trinn:
VG2, VG3
Puls Yrkesliv i ambulansefag, d-bok

Puls Yrkesliv i ambulansefag, d-bok
vg2/3 ambulansefag

D-bok, Fagbokforlagets digitale utgave av den trykte boka, har markering av tekst, egne notater og en integrert ordbok oversatt til over 20 ulike språk.

Denne læreboka lærer elevene å ivareta egen og andres sikkerhet under ulike ambulanseoppdrag. De får god kjennskap til nasjonale operative prosedyrer, dokumentasjon og kvalitetsutvikling, og de lærer å arbeide i samsvar med retningslinjer og prosedyrer for samvirke, lover og regelverk. Boka gir kompetanse i operativ ledelse på et skadested, og situasjoner med pågående livstruende vold og masseskadesituasjoner blir også omhandlet.

Puls Yrkesliv i ambulansefag er en del av et komplett læreverk som dekker den nye læreplanen for vg2 og vg3 ambulansefag. Serien består av en tverrfaglig nettressurs og til sammen tre lærebøker som følger programfagene:
  • Ambulansemedisin
  • Yrkesliv i ambulansefag
  • Kommunikasjon og samhandling
I lærebøkene møter elevene lettleste og oversiktlige verk hvor begrepsinnlæring står sentralt. Bøkene har ordforklaringer i margen, begrepsregister, oppsummeringer og et bredt utvalg av oppgaver som stimulerer til dybdelæring. Illustrerte caser med faste karakterer følger elevene gjennom verket og gjør fagstoffet både aktuelt og praksisnært.
Format
Språk
Forventes utgitt 02.08.2022
Antall
135,-

Bøker i samme serie