Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Ordriket Lesebok 1B BM d-bok
Forfattere:
ISBN:
9788211016867
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
96
Verk:
Ordriket
Trinn:
1
Digital ressurs
Ordriket Lesebok 1B BM d-bok

Ordriket Lesebok 1B BM d-bok
Norsk for barnetrinnet

Ordriket 1 - 7
Ordriket er et norskverk for barentrinnet. Verket legger opp til et systematisk arbeid med de grunnleggende ferdighetene, samtidig som det fremmer leselyst og leseglede.

Lesebok 1B
I lesebøkene på 1. trinn følger vi Sam og Ina på jakt etter en tyv som stjeler bokstaver. Tyven sniker seg omkring i rekkehusområdet Snippen 1. I løpet av jakten er vi innom alle husene, fra A til Å, og blir kjent med spennende mennesker og dyr.
Fortellingen om Sam, Ina og bokstavtyven skaper et felles univers som hele klassen kan ta del i. Samtidig finnes de enkelte tekstene i historien på tre nivåer. Sammen med fargerike og innholdsrike illustrasjoner, gir dette hver enkelt elev mulighet til å ta del i jakten på sine premisser. Jakten starter i Lesebok 1A og fortsetter i Lesebok 1B. Digitale versjoner finnes i nettressursen.

Ordriket 1. trinn:
- Lesebok 1 A og 1B
- Bokstavbok 1
- Kopisamling 1
- Lærerveiledning 1
- Tavleressurs og nettressurs på ordriket.no

Ordriket Lesebok 1B, d-bok kombinerer det beste fra den tradisjonelle læreboka med mulighetene som ligger i teknologien. Bøkene er tilpasset bruk på smarte tavler, nettbrett og PC og gir helt nye muligheter for elev og lærer.Ordriket Lesebok 1B, d-bok har også følgende funksjonalitet:

- lyd
- Utheving og notat
- Slå opp i ordbøker, søkemotorer og leksikon på nett
-  Lagre og skrive ut uthevinger og notat
- Favorittmerke sider
- Søke etter ord eller fraser


Bøker i samme serie