Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Ordriket Elevbok 6A BM, d-bok
Forfattere:
ISBN:
9788211017512
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
240
Verk:
Ordriket
Trinn:
6
Ordriket Elevbok 6A BM, d-bok

Ordriket Elevbok 6A BM, d-bok
Norsk for barnetrinnet

Ordriket 1 - 7
Ordriket er et norskverk for barentrinnet. Verket legger opp til et systematisk arbeid med de grunnleggende ferdighetene, samtidig som det fremmer leselyst og leseglede.

Ordriket 6A Elevbok                                                                                                                                                                                                                      I elevbøkene på 6. trinn arbeider elevene med tekster med ulike formål. Hvert kapittel tar for seg en hovedsjanger, som modelleres grundig og arbeides med på ulike måter i Leseriket, Taleriket, Språkriket og Skriveriket. Leseriket inneholder et utvalg tekster med ulik vanskegrad. I hvert kapittel introduseres en lesestrategi. Oppgavene er delt inn i kategoriene forstå, huske og tenke, alt etter hvilket nivå i leseforståelsen elevene øver. Taleriket gjennomgår og øver muntlige ferdigheter. Språkriket inneholder grammatikk- og rettskrivingsoppgaver. Skriveriket øver skriveferdighetene i den aktuelle sjangeren. Hvert kapittel presenterer en skrivestrategi som letter arbeidet med skrivingen.

Ordriket Lesebok 6A, d-bok kombinerer det beste fra den tradisjonelle læreboka med mulighetene som ligger i teknologien. Bøkene er tilpasset bruk på smarte tavler, nettbrett og PC og gir helt nye muligheter for elev og lærer.


Ordriket Lesebok 6A, d-bok har også følgende funksjonalitet:

- lyd
- Utheving og notat
- Slå opp i ordbøker, søkemotorer og leksikon på nett
-  Lagre og skrive ut uthevinger og notat
- Favorittmerke sider
- Søke etter ord eller fraser

 

Bøker i samme serie