Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Ordriket DIGITAL ELEV 1. trinn
Forfattere:
ISBN:
9788211041272
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Ordriket
Trinn:
1
Ordriket DIGITAL ELEV 1. trinn

Ordriket DIGITAL ELEV 1. trinn
Norsk for barnetrinnet

Ordriket er et prisvinnende norskverk for hele barnetrinnet. Verket legger opp til et systematisk arbeid med de grunnleggende ferdighetene, samtidig som det fremmer leselyst og leseglede. Bøkene sikrer en rask, systematisk og oversiktlig innlæring av bokstavene, og elevene møter spennende tekster og varierte oppgaver innenfor ulike sjangre og med varierende vanskegrad. 


I Ordriket 1 møter vi Sam og Ina, som bor i nabolaget Snippen. De er på jakt etter en tyv som stjeler bokstaver. I løpet av jakten drar vi innom alle husene i nabolaget, fra A til Å. Det spennende mysteriet engasjerer hele klassen, og gir grunnlag for gode felles leseopplevelser. 

Å velge digitalt trenger ikke være dyrt eller vanskelig. Med DIGITAL ELEV får eleven alt den trenger for å være en aktiv deltaker i norskundervisningen. Ordriket DIGITAL ELEV er en årlig lisens, som følger eleven fra ett skoleår til det neste. Slik har klassen alltid oppdaterte bøker til undervisningen. Ordriket DIGITAL ELEV kan brukes alene, eller sammen med de trykte bøkene. Se også Ordriket DIGITAL LÆRER.

 I pakken får du alt dette:

  • Ordriket 1A Lesebok, d-bok
  • Ordriket 1 Bokstavbok, d-bok
  • Ordriket 1B Lesebok, d-bok (kommer høsten 2020) 
  • Ordriket 1 Arbeidsbok, d-bok (kommer høsten 2020)
  • Ordriket Bokstavoppdrag, d-bok
  • Ordriket Nettressurs (kommer høsten 2020)


Format
Språk
Digital ressurs i salg
Antall
149,-

Bøker i samme serie