Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Oppgavebok til Matematiske metoder 1
Forfattere:
ISBN:
9788276742329
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
186
Oppgavebok til Matematiske metoder 1

Oppgavebok til Matematiske metoder 1

Oppgavebok til matematiske metoder 1 passer til læreboka Matematiske metoder 1 av Per-Even Kleive. Bøkene er skrevet ut fra fagplanen i matematikk for ingeniørstudenter fra 1995 og er spesielt tilpasset 2-vekttallskurset med samme navn.

Oppgaveboka følger kapitteloppbyggingen i læreboka og inneholder et rikt utvalg øvingsoppgaver til hvert kapittel. Videre inneholder oppgaveboka en rekke eksamensoppgaver fra de ulike høgskolene. Det er fasit til alle oppgaver. Boka avsluttes med et kapittel med eksamensoppgaver med fullstendige løsningsforslag.

Læreboka Matematiske metoder 1 gir en innføring i differensial- og integralregning, herunder differensiallikninger av første og andre orden. Gjennom eksempler, setninger og bevis har forfatteren forsøkt å få fram matematikkens egenart og sider ved faget som han mener kan være verdifulle for ingeniører.

Boka er først og fremst skrevet for ingeniørstudenter, men bør også være av interesse for andre studenter som arbeider med integral- og differensialregning.

Per-Even Kleive har hovedfag i matematikk og arbeider som høgskolelektor i matematikk ved Høgskolen i Ålesund. Han har tidligere undervist ved universitets- og høgskolekurs i matematikk og har 26 års erfaring fra undervisning i gymnas og videregående skole.
Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
205,-