Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Norsk for deg: Grammatikkoppgaver
Forfattere:
ISBN:
9788245020670
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Norsk for deg!
Gå til ressurs
Norsk for deg: Grammatikkoppgaver

Norsk for deg: Grammatikkoppgaver
Nivå B2

Norsk for deg: Grammatikkoppgaver inneholder et mangfold av grammatikkoppgaver på B2-nivå, og er til stor hjelp for de som vil bli tryggere i bruken av det norske språket. Boka passer for norskstudenter som skal ta bergenstesten eller B2-prøven, og for alle som studerer norsk som fremmedspråk/andrespråk på høyere nivå.

Skal man bli en tryggere språkbruker, må man jobbe med de grammatikalske byggesteinene på en systematisk måte. Hvert kapittel i første del av boka er konsentrert om ett bestemt grammatikalsk emne: substantiv, adjektiv, verb, verbtider osv. Boka har en naturlig progresjon, med gradvis økende vanskelighetsgrad. Den tydelige strukturen gjør det lett for studenten å oppdage sine svakheter og styrker, og boka tilbyr et rikelig utvalg av oppgaver som hjelper studenten til å bli sikrere i sin språkbruk. Utover i boka blandes emnene, slik at man jobber med mange ulike grammatikalske temaer samtidig.

Ord og uttrykk står også sentralt i denne boka. I alle kapitlene er en rekke ord og uttrykk uthevet i fet skrift, og de uthevede ordene og uttrykkene er også samlet i lister. Slik kan man fokusere på innlæring av nye ord og uttrykk parallelt med at man arbeider med grammatikk.

Nettressursene består av nettsiden www.norskfordeg.no, som drives av forfatteren selv. Her kan du blant annet kjøpe tilgang til forfatterens nettkurs, app med alle lydfilene og mye mer.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
419,-

Bøker i samme serie