Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
New Stunt Grunnbok, d-bok
Språk
Engelsk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs i salg
269,-

New Stunt Grunnbok, d-bok
Engelsk for vg1 studieforberedende utdanningsprogram

Vårt nye engelskverk New Stunt d-bok for Vg1 er et oppdatert og moderne læreverk i digitalt format. New Stunt gir elevene god variasjon av tekst og oppgaver fra den engelskspråklige verden, alt samlet på ett sted.

New Stunt d-bok er en fleksibel digitalbok som gjør det lett for læreren å variere undervisningen. Det er lagt vekt på stor variasjon i tekstutvalget, både i tid, tema og sjanger. Boka er spenstig, ungdommelig og samtidig ryddig. Illustrasjoner og bilder spiller sammen med tekstene.

New Stunt d-bok stimulerer interessen hos elevene for alt som har med engelsk og den engelskspråklige verden å gjøre: språk og utvikling av språket, litteratur, historie, politikk, verdier, globale emner, etniske grupper og urfolk. Boka utfordrer også elevene til å lære, evaluere, tenke, diskutere og se seg selv i forhold til hvert emne som blir presentert.


New Stunt, d-bok er en digital utgave av papirboka. Med d-boken åpner det seg nye muligheter og den er tilpasset bruk på PC, Mac og nettbrett.

New Stunt, d-bok har følgende funksjonalitet:
- Lyd

- Utheving og notater
- Slå opp i ordbøker, søkemotorer og leksikon på nett
- Lagre og skrive uthevninger og notater
- Favorittmerke sider
- Søke etter ord og fraser


Se www.fagbokforlaget.no/d-bok for mer informasjon.


New Stunt d-bok er utviklet etter Læreplanverket for Kunnskapsløftet 2006 og etter justert fagplan i engelsk 2013

Kristin Elaine Maage Areklett har en Bachelor of Arts fra University of Wisconsin og er can.philol. fra Universitetet i Oslo med fagene engelsk, fransk og tysk. Hun har siden 1995 arbeidet som lektor ved Kristelig Gymnasuim i Oslo, og har undervisningserfaring fra voksenopplæring, høgskole og universitet.

Øystein Hals underviser i engelsk på Oslo Handelsgymnasium. han har også arbeidet som oversetter, språkvasker og korrekturleser. Hals har utdanningen sin fra Universitetet i Oslo, NTNU, Høgskolen i Agder og Høgskolen i Østfold. 

Kristin Lindaas underviser i norsk og engelsk på Nordstrand videregående skole. Hun har også arbeidet i ungdomsskolen og har undervist norsk som andrespråk for voksne. Lindaas er cand.philol og har utdanningen sin fra Universitetet i Oslo og University of York.

Hilde Tørnby har en Bachelor of Arts fra Augustana College, Sioux Falls og er cand.philol fra Universitetet i Oslo med fanene englesk og matematikk. Nå arbeider hun ved lærerutdanningen ved Høgskolen i Oslo. Tørnby har arbeidet som lektor i den videregående skolen fra 1994-2006, både i Trøndelag og Oslo.

Forfattere:
ISBN:
9788211022882
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
122
Trinn:
VG1
New Stunt Grunnbok, d-bok