Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Mobilkranføreren, d-bok
Språk
Bokmål Bokmål
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs

12 md. abonnement

Heftet

Digital ressurs i salg
219,-

Mobilkranføreren, d-bok

Denne læreboka retter seg i hovedsak mot fremtidige mobilkranførere som gjennom lov og forskrift er pålagt å gjennomføre den grunnleggende sikkerhetsopplæringen som inngår i kompetansebeviset G1 for mobilkraner.


Riktig og sikker bruk av mobilkraner har stor betydning for kranførere og annet personell som deltar i løfteoperasjoner. Feilvurderinger og mangelfulle kunnskaper kan få store konsekvenser, og føre til alvorlige personskader og materielle ødeleggelser. Mobilkran er blant annet én av fire hovedkrantyper som elever i videregående skole innenfor Kran- og løfteoperasjonsfaget skal kunne betjene.


Læreboka er utgitt i samarbeid Kranteknisk Forening (KTF) og er en av tre bøker i serien: «Sikre kran- og løfteoperasjoner». Mobilkranføreren vil være et nyttig læremiddel både for videregående skoler, opplæringsvirksomheter, fremtidige mobilkranførere, arbeidsgivere, kraneiere, krankontrollører, sakkyndige virksomheter, leverandører og HMS-personell innen bygg og anlegg. De to øvrige bøkene i serien er: «Bruk av lastebilkran» og «Bruk av løfteredskap». Fagbokforlaget har også gitt ut en «Digital ressurs» til boka «Bruk av lastebilkran». Den består av en rekke videoer og en powerpointpresentasjon for instruktøren.

Forfattere:
ISBN:
9788211036766
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
228
Trinn:
VG2
Mobilkranføreren, d-bok