Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer
Forfattere:
ISBN:
9788245014976
Utgitt:
Utgave:
4
Sider:
366
Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer

Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer

Vi har gode metoder for å forebygge, påvise og behandle infeksjonssykdommer. Likevel er disse sykdommene et stort helseproblem; de er svært vanlige, og de er smittsomme. I 4. utgave av Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer blir kunnskap om infeksjonssykdommer knyttet til mikroorganismene som forårsaker dem.

Boken er kortfattet, skrevet i et forståelig språk, og små historier fra virkeligheten gjør stoffet levende.
Siden den første utgaven kom ut i 1997, har denne tilnærmingen gjort kunnskap om infeksjonssykdommer lett tilgjengelig og spennende. Leseren får vite hvordan man forebygger, diagnostiserer og behandler infeksjonssykdommer, og får samtidig innsikt i bakgrunnen for metodene som blir brukt.

Den nye utgaven av
Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer er utvidet med et nytt kapittel om mikrobegenetikk, og de andre kapitlene er grundig oppgradert i henhold til den store utviklingen som har skjedd innenfor medisinen de siste årene.

Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer er egnet for studenter og yrkesaktive innenfor alle helseprofesjonene.

Trygve Tjade er spesialist i medisinsk mikrobiologi og overlege ved Fürst Medisinsk Laboratorium. Han har bakgrunnn fra blant annet Nasjonalt folkehelseinstitutt, Ullevål sykehus, Rikshospitalet og Akershus universitetssykehus. Tjade har lang undervisningserfaring i helsefag på universitet og høgskole.
Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
505,-