Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Matfag
Forfattere:
(Redaktør)
ISBN:
9788245006445
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
238
Verk:
Restaurant og matfag
Digital ressurs
Matfag

Matfag
Lærerveiledning : restaurant- og matfag vg2

Denne lærerveiledningen inneholder i hovedsak fordypningsstoff til matfag Vg2. Den tar også med en del nyttige tips, ideer og forslag til oppgaver.
Det er opp til lærerne å vurdere hvor mye av dette de vil bruke i undervisningen. Tanken er at lærerveiledningen skal være et utgangspunkt for en idébank, og at lærerne supplerer med egne ideer.

Per-Øystein Sandvin er utdannet kokk med videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv Næringsmiddelteknisk fagskole.

Bøker i samme serie