Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Makt, rett og livsvilkår
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
599,-

Makt, rett og livsvilkår
Innføring i internasjonale og globale studier

I denne boken ser vi på de globale og lokale maktstrukturene med et kritisk blikk. Boken gir en oppdatert innføring i global økonomi og ressursforvaltning. Utgangspunktet er menneskerettighetene og hvordan statene kan samhandle bedre for å forbedre menneskers livsbetingelser og levekår og hva som hindrer dette.

Boken egner seg for studenter med internasjonal fordypning og innenfor utviklingsstudier på høyskoler og folkehøyskoler, og for alle som interesserer seg for internasjonale spørsmål.

Hans Morten Haugen har hovedfag i statsvitenskap og doktorgrad i jus fra Universitetet i Oslo. Han er førsteamanuensis ved Diakonhjemmet Høgskole.

« usedvanlig vellykket bok som enkelt forklarer de viktigste globale spørsmålene i vår tid.» - Benedicte Bull, Senter for utvikling og miljø, Universitetet i Oslo

«Det viktige med denne boken er at den reiser de viktigste spørsmålene som vi alle må forholde oss til i globaliseringens tidsalder.» - Asbjørn Eide, Senter for menneskerettigheter, Universitetet i Oslo

Forfattere:
ISBN:
9788245006650
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
408
Makt, rett og livsvilkår