Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Kvalitativ metode for merkantile fag
Forfattere:
ISBN:
9788276749946
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
188
Verk:
Metode
Kvalitativ metode for merkantile fag

Kvalitativ metode for merkantile fag

Kvalitativ forskning må gjennomføres på en konsekvent måte. Denne boka gir studenter og uerfarne forskere den kunnskapen de trenger for å kunne velge og bruke den kvalitative forskningsstrategien som passer best til den typen studie de ønsker å gjøre.

Boka forklarer hvordan kvalitativ metode brukes til å gjennomføre kvalitative studier innen merkantile fag. Boka går gjennom alle fasene i den kvalitative forskningsprosessen og har utstrakt bruk av eksempler. Den viser hvordan en utformer et kvalitativt prosjekt fra idé til problemstilling, samler og analyserer kvalitative data og ikke minst skriver en kvalitativ forskningsoppgave.

De ulike fasene i den kvalitative forskningsprosessen blir grundig forklart gjennom en innføring i de tre kvalitative forskningsstrategiene som er best egnet til å belyse kvalitative problemstillinger innen merkantile fag; empiribasert teori, etnografi og casestudie.

Boka er velegnet som lærebok i metodefag på høgskole- og universitetsnivå.

Mehmet Mehmetoglu er professor ved Høgskolen i Finnmark og professor II ved Høgskolen i Harstad. Han underviser også i ulike reiselivs- og markedsføringsfag. Mehmetoglu har flere internasjonale publikasjoner som omhandler kvalitativ metode, reiseliv og markedsføringstemaer.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
429,-

Bøker i samme serie