Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Kunsten å være foreldre
Forfattere:
ISBN:
9788276747829
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
176
Kunsten å være foreldre

Kunsten å være foreldre

Hei
Denne boka starter med fem korte tekstmeldinger til deg. Hver melding slutter med et spørsmål, som for eksempel: Hvorfor er empati så viktig?

Å vise empati er det samme som å "leve seg inn i" et annet menneskes følelser og tanker. Kunsten å være foreldre er blant annet å kunne å leve seg inn i barnas verden. I denne boka vil du finne mange positive eksempler på hva empati egentlig er. De fleste av oss er hverdagsmennesker - og eksemplene i boka handler om deg og meg.

Kunsten å være foreldre har også noe med mot å gjøre. Foreldremot er et eget kapittel i boka. Her står det om å kunne bruke både hjertet og hodet når det er nødvendig å sette grenser - og når det er nødvendig å lytte og trøste barn og unge.

Dette er også en bok om nysgjerrighet og undring. Hvordan kan vi som foreldre bli gladere og enda bedre kjent med hverandre og med barna våre? Kunsten å være foreldre er å være nysgjerrig på eget liv. Er vi kjent med oss selv, blir det lettere for andre å kjenne oss.

Mange opplever underlige og gylne øyeblikk i livet. Denne boka slutter med gode historier om slike øyeblikk. Kunsten å være foreldre er også å gripe slike gylne øyeblikk og huske dem.

Hilsen fra forfatteren
Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
279,-