Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Flerspråklig
Format

Ark

På lager - sendes nå
909,-

Kosmos 8 Ressursperm for læreren
Samfunnsfag for ungdomstrinnet

Kosmos 8-10
Kosmos samler fagene geografi, historie og samfunnskunnskap i én og samme bok. Dette gjør faget oversiktlig, lett tilgjengelig, tverrfaglig og prisgunstig. Kosmos har et nytt og tidsriktig design, og kommer med flotte illustrasjoner, gode tekster og varierte oppgaver og aktiviteter.

Hvert kapittel begynner med en ingress som forteller hva kapitlet handler om, og som aktiviserer forkunnskaper. Rikt tekstmateriale legger et godt grunnlag for å arbeide med stoffet. Oppgavesettet er todelt: én del fokuserer på innholdskontroll, mens den andre delen oppfordrer elevene til å tenke selv og finne svar utenfor læreboka. Individuell fordypning, samtale, varierte arbeidsoppgaver og bruk av teknologi er en viktig del
av undervisningsopplegget. Kosmos fokuserer på elevenes ulike forutsetninger for å lære, og lettlestbøkene er derfor et naturlig supplement.

Kosmos 8 Ressursperm
Ressurspermen inneholder en kapittelveiledning for hvert av fagets hovedområder. Veiledningen inneholder bl.a. korte kapittelreferat, kommentarer til oppgaver og tips til tema-/ prosjektarbeid. I tillegg finnes ideer til videre lesning for både lærer og elev. Ressurspermen har også kopieringsoriginaler og transparenter. Disse består av utdypningsstoff med tilhørende oppgaver, diverse kart og morsomme aktiviteter.

Forfattere:
(Illustratør)
ISBN:
9788211007537
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
179
Verk:
Kosmos
Trinn:
8
Kosmos 8 Ressursperm for læreren