Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
IT-guiden
Forfattere:
ISBN:
9788278022429
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
200
Gå til ressurs
IT-guiden

IT-guiden
For microsoft office 2003

Boka er skrevet for
• IKT-opplæringen i faget økonomi og informasjonsbehandling på grunnkurset i allmenne, økonomiske og administrative fag
• studieretningen for salg og service, både grunnkurs og VK 1
• 2-timers valgfag på yrkesfaglige studieretninger
• generell begynneropplæring i IT

IT-guiden er skrevet for begynneropplæring i Microsoft Word, Excel og PowerPoint. Boka gir også en grunnleggende innføring i Internett og e-post. I de innledende leksjonene finner du dessuten en kort innføring i Windows og filbehandling, samt en leksjon om ergonomi og helseplager ved bruk av IT.

IT-guiden for Microsoft Office 2003 er basert på Windows XP og Office 2003. Det meste av øvelsene og oppgavene bør også med enkle tilpasninger kunne brukes i tidligere versjoner av Word, Excel og PowerPoint. Leksjonene om Internett og e-post er basert på Microsoft Internet Explorer og Outlook Express.

IT-guiden er først og fremst en øvingsbok. Gjennom korte leksjoner med øvelser og oppgaver er det meningen at du raskt skal lære deg å mestre IT-verktøyet. Etter hvert er målet at det skal være helt naturlig for deg å bruke IT-verktøyet i skolearbeidet, yrkesutdanningen og arbeidslivet.
Boka har et hendig format med spiralrygg som gjør den grei å bruke på begrenset arbeidsplass. Den er også velegnet som oppslagsverk.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
305,-