Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
IFRS i Norge, 8. utgave
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
839,-

IFRS i Norge, 8. utgave
En håndbok

God kunnskap om innholdet i og anvendelsen av de internasjonale regnskapsstandardene IFRS (International Financial Reporting Standards) er sentralt for de som skal utarbeide og lese regnskapene for børsnoterte selskaper og andre selskaper som avlegger regnskap etter IFRS. 

Åttende utgave av artikkelsamlingen IFRS i Norge - en håndbok er først og fremst en samling av fagartikler som redegjør for og illustrerer anvendelsen av IFRS i praksis, og den vil være et godt supplement til internasjonal IFRS-litteratur for de som arbeider med IFRS til daglig. Den faglige tilnærmingen til temaene kombinert med stiliserte og praktiske eksempler gjør at boken også er godt egnet som lærebok i finansregnskapskursene på masterstudiene i revisjon og regnskap.

I denne åttende utgaven av artikkelsamlingen er den mer regnskapsfaglige vinklingen i tidligere utgaver av IFRS i Norge gitt en noe mer praktisk tilnærming. Dette er gjort gjennom utstrakt bruk av eksempler i artiklene. I tillegg har vi inkludert en rekke «eksempler fra praksis» ved å presentere utdrag fra finansregnskapene til utvalgte selskaper.

Forfattere:
(red.)
(red.)
(red.)
ISBN:
9788245025279
Utgitt:
Utgave:
8
Sider:
703
IFRS i Norge, 8. utgave