Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Håndbok i barnebibliotekarbeid
Forfattere:
(red.)
(red.)
(red.)
(red.)
(red.)
ISBN:
9788276749441
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
228
Håndbok i barnebibliotekarbeid

Håndbok i barnebibliotekarbeid
Å formidle litteratur til barn

Vi må kjempe for barns og unges rett til å ta del i litteraturens skatter, slik at kunnskap og opplevelse blir en allmenn rett. Barnebibliotekarene skaper slike allmenne rom for opplevelse og medvirkning for barn og unge på det lokale biblioteket.

Målet med denne boka er å fokusere på noen av feltene som barnebibliotekarer og andre formidlere av barne- og ungdomsbøker arbeider med til daglig. Den presenterer blant annet tips og ideer om hvordan man kan arbeide og bidra til en mer helhetlig forståelse av formidlingen.

Forfatterne Eirik Newth og Per Olav Kaldestad, illustratøren Svein Nyhus, medieforskeren Faltin Karlsen og mange erfarne barnebibliotekarer har bidratt til en spennende og variert bok. Den er skrevet spesielt for bibliotekstudenter, men egner seg for alle som er opptatt av litteraturformidling til barn og unge.

Redaksjonen representerer ulike interessefelt når det gjelder barnebokformidling og barnebibliotekarbeid, og består av utøvende barnebibliotekarer med stor glød og entusiasme for barne- og ungdomsboka. Komiteen er tilknyttet Norsk Bibliotekforenings spesialgruppe for bibliotekvirksomhet blant barn og unge (BUF) og var BUFs styre 2000-2002.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
509,-