Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Grunnleggende digitalteknikk
Forfattere:
ISBN:
9788245024982
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
375
Verk:
Grunnleggende teknikk
Gå til ressurs
Grunnleggende digitalteknikk

Grunnleggende digitalteknikk

Grunnleggende digitalteknikk er en underholdende innføring i digitalteknikk, med gode og utfyllende forklaringer i faget. Boken kan leses fra perm til perm, men man kan også lese de enkelte kapitlene etter behov og bruke boken som et oppslagsverk. Er man praktisk orientert, kan en starte med designet i kapitlet «UARTig?» og lese boken baklengs. Målet er å gi en forståelse av faget ved hjelp av gode forklaringer, og brorparten av teoriene presenteres gjennom å regne på relevante eksamensoppgaver.

Boken favner vidt og blander sammen digitalteknikk, matematikk og litt fysikk på en slik måte at man står godt rustet til både eksamen og yrkesliv. Ønsker man for eksempel å lære digitalt design, kan en lese kapitlet «UARTIG?». Dersom informasjonsteori er en utfordring, er det bare å kaste seg over kapitlet «Fra A til B».

Boken er først og fremst skrevet for studenter i digitalteknikk, men egner seg også godt for andre som ønsker en rask og grundig innføring i faget eller trenger å oppfriske gammel kunnskap.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
649,-

Bøker i samme serie