Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Innbundet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
269,-

God i ord 3 Språkbok
Norsk for barnetrinnet

God i ord er et norskverk for 3. 7. årstrinn. Dette er det komplette verket som tar vare på alle sider ved norskopplæringen. Bøkene er humoristiske, lærerike og rikt illustrerte og inspirerer til lese- og skrivelyst. Bøkene er varierte i innhold, lengde og utforming og gir læreren mange ideer til differensiering i undervisningen.

God i ord 3 Språkbok samler alle elevene i et norskfaglig fellesskap gjennom tema, innføring i sjanger og språklære og gjennom den norskfaglige læresamtalen. Boka har oppgaver for ulike læringsstiler og hvert tema starter med målformuleringer, mens hvert kapittel avslutter med en ordbok.

Boka inneholder oppgaver som kommer ulike læringsstiler i møte, noe som gir elevene utfordringer og muligheter til fordypning på ulike nivåer. Oppgavene er organisert under de fire overskriftene «Oppgaver med blyant og papir», «Oppgaver på data», «Oppgaver på biblioteket» og «Oppgaver inne og ute». I starten av hvert kapittel fins det «snakk sammen»-oppgaver, der temaet for kapitlet blir introdusert gjennom samtale i fellesskap. Her er det meningen at elevene kan hente fram bakgrunnskunnskap og snakke om det de vet fra før, før de går i gang med individuelt arbeid. I God i ord 3 Språkbok blir hvert kapittel innledet med mål for arbeidet og avsluttet med en ordbank. Ordbanken inneholder sentrale ord og begreper frå kapitlet, som er fine å bruke som knagger for oppsummering og bevisstgjøring av egen læring, knyttet opp mot læringsmålene.  

Forfattere:
ISBN:
9788252168426
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
God i ord
Trinn:
3
God i ord 3 Språkbok