Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Pakke

På lager - sendes nå
3 159,-
inkl. mva

First Choice 1 & 2 Teacher's Pack
Engelsk for barnetrinnet

First Choice 1 & 2 er en felles undervisningspakke i engelsk for 1. og 2. trinn, som legger til rette for lærerstyrt undervisning. Komponentsammensetningen til First Choice 1 og 2 gjør det lett å gjennomføre både korte og lengre undervisningsøkter i engelsk, samt å flette inn engelskundervisning i andre fag.

I
First Choice 1 & 2 legger vi vekt på de nære ting som familie, bolig, dyr, farger, tall, ukedager, vær, årstider og fritidsaktiviteter. Gjennom sanger, lek, spill, aktiviteter, rim og regler blir elevene introdusert for det engelske språket. Det lille spøkelse Ooh er gjennomgangsfigur i First Choice 1 & 2 og en engasjerende og motiverende følgesvenn på veien.

Teacher s Pack
Undervisningsmateriellet til First Choice 1 & 2 presenteres i Teacher s Pack som inneholder en introduksjon til verket, forslag til lærerstyrte undervisningsaktiviteter, flash cards, kopioriginaler, aktivitetskort, plakater og lærer-CD. Her finner læreren ideer og forslag til leker, spill, rim, regler, sanger og andre aktiviteter som passer til hvert tema. Det følger også med forslag til bevegelser som kan introduseres til sangene, samt andre aktiviteter som bidrar til at elevene bruker språket gjennom alle sanser og medier.

Vurdering er en viktig del av
First Choice. I lærerveiledningen er det forslag til kriterier som kjennetegner måloppnåelse, og forslag til vurderingsmetoder.

I
nettressursen finner elevene oppgaver og aktiviteter med forskjellig vanskelighetsgrad som følger emnene. Oppgavene er intuitive, og elevene får umiddelbare tilbakemeldinger på svarene de gir.

Forfattere:
ISBN:
9788211014733
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
256
Verk:
First Choice
Trinn:
1
First Choice 1 & 2 Teacher's Pack