Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Organisere og lede
Forfattere:
ISBN:
9788245012484
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
360
Digital ressurs
Organisere og lede

Organisere og lede
Dilemmaer i praksis

Organisere og lede. Dilemmaer i praksis er en innføringsbok i organisasjon og ledelse. Boken formidler fagområdet på nye måter og på studentenes egne premisser. Forfatterne legger vekt på praksis det som skjer i organisasjoner og belyser og diskuterer ulike dilemmaer som oppstår i organisasjoner.

Boken er rikt utstyrt med konkrete og faktiske eksempler fra blant annet aviser og tidsskrifter, som både helt ferske studenter og de med lang fartstid i ulike organisasjoner kan kjenne seg igjen i og ha nytte av å lære mer om og diskutere.

Organisere og lede. Dilemmaer i praksis er først og fremst rettet mot bachelor-studenter i økonomi og administrasjon. Boken er også relevant for andre studenter, på både bachelor- og masternivå. Videre kan ansatte og ledere i norsk arbeidsliv ha god nytte av boken.


Ragnhild Kvålshaugen er professor ved Institutt for strategi og logistikk ved Handelshøyskolen BI og associate dean for Executive MBA. Hun har skrevet en rekke artikler i anerkjente vitenskapelige journaler innenfor fagområdene strategi og ledelse. I tillegg har hun bidratt med kapitler og artikler i flere bøker, blant annet Grunnbok i strategi (2010).

Grete Wennes er professor ved Handelshøyskolen i Trondheim, NTNU. Hun har skrevet en rekke artikler i anerkjente vitenskapelige journaler innenfor fagområdene organisasjon og ledelse. I tillegg har hun vært redaktør for og bidratt med kapitler og artikler i flere bøker, blant annet Kan organisasjoner føle? (2005) og Kunnskapsarbeid - om kunnskap, læring og ledelse i organisasjoner (2011).

Format
Språk
På lager - sendes nå

Antall

629,-