Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Eventyrlig matematikk d-bok
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Heftet

Digital ressurs i salg
189,-

Eventyrlig matematikk d-bok
Hele serien (elevlisens)

Eventyrlig matematikk er en skjønnlitterær serie for barnetrinnet og ungdomsskolen. Serien er velegnet til bruk for veilede lesning og faglig fordypning i matematikk på tvers av fag og emner som norsk, historie, naturfag og teknologi.


Via de elleve bøkene stifter elevene kjennskap med historiske figurer som Fibonacci, Arkimedes og Pythagoras. I tillegg blir de introdusert for emner som kryptering, koding, sannsynlighetsregning og økonomi. De matematiske oppgavene som følger med til fortellingene åpner opp for økt nysgjerrighet og glede for faget.


I denne pakken får du alle de elleve bøkene som d-bøker. Bøkene har innlest lyd og en rekke andre funksjoner, blant annet en ordlistefunksjon med flere ulike språk. I d-bøkene kan man utheve og ta notater, søke etter ord og fraser, samt favorittmarkere sider. Bøkene kan leses på datamaskin, chromebook og nettbrett. I klasserommet kan man også vise bøkene på smartboard, og den interaktive innholdsfortegnelsen gjør det lett å navigere gjennom innholdet.

Forfattere:
ISBN:
9788211031600
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
396
Verk:
Eventyrlig Matematikk
Trinn:
5, 6, 7, 8
Eventyrlig matematikk d-bok