Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Evangeliene - den historiske Jesus
Forfattere:
ISBN:
9788245001419
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
88
Evangeliene - den historiske Jesus

Evangeliene - den historiske Jesus
Evangelienes tilblivelse, kulturelle kontekst og religiøse idéinnhold

Hvem var Jesus? Hvor finner vi historisk troverdig informasjon om ham? Denne boka om evangeliene berører disse spørsmålene.

De kanoniske evangeliene er de viktigste historiske kildene til Jesu liv. De er også historiske, litterære og religiøse skrifter. Derfor er det framfor alt evangelienes framstilling av Jesus som Kristus og de kanoniske skriftenes bakgrunn, tilblivelse og innhold som er bokas tema.

Lena Lybæk er førsteamanuensis med PhD fra Universitetet i Durham i England. Hun underviser i kristendoms, religions- og livssynskunnskap ved avdeling for lærerutdanning ved Høgskolen i Buskerud.

KRL-biblioteket:
Dette heftet er en del av KRL-biblioteket, som er et nytt pensumalternativ innenfor KRL-faget. Fagbokforlaget har invitert en rekke ledende fagfolk til å skrive om det fagområdet de har arbeidet mye med. På denne måten formidles de ulike KRL-temaene av personer som kjenner faget og målgruppen godt. KRL-biblioteket er også til stor nytte for både lærere i grunnskolen og andre som interesserer seg for emner innenfor religion, livssyn og filosofi. Fagredaktør for serien er Olav-Kansgar Straum.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
195,-