Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Et flyselskap for folket
Forfattere:
ISBN:
9788245014648
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
220
Et flyselskap for folket

Et flyselskap for folket
Hva norwegian kan lære oss om industriutvikling og selskapsbygging

Denne boka handler om luftfartens fornyelse og Norwegians reise fra nederlagsdømt til ledende flyselskap i Europa. Forfatteren presenterer først hovedtrekkene i luftfartens utvikling, nasjonalt og internasjonalt, herunder hvilke forhold og faktorer som bidrar til å etablere, utvikle og forandre en industri. I den andre delen av boka tar forfatteren for seg byggingen av Norwegian som selskap og de forholdene som var bestemmende for oppstarten høsten 2002 og selskapets utvikling og suksess.

Formålet med boka er å gi aktører og personer som er opptatt av industriutvikling og selskapsbygging økt innsikt i hva som gjør seg gjeldende, og hva som har betydning for utviklingen av suksessfulle næringer og selskaper.

Denne tverrfaglige boka baserer seg hovedsakelig på fagområder som økonomisk historie, industriell økonomi, innovasjon og entreprenørskap, strategi, finans, markedsføring samt organisasjon og ledelse. Den er forsøkt skrevet på en slik måte at de fleste, herunder politikere, gründere, eiere, investorer, banker, ledere, ansatte, studenter og alle som flyr, har noe å lære. Som casebok vil den egne seg godt som pensumlitteratur for studenter innenfor økonomisk-administrative fag.

Forfatteren Ola Krohn-Fagervoll har vært i Norwegians ledelse i snart ti år, de første to årene som nestleder for Bjørn Kjos og de siste åtte som styremedlem. Forfatteren har gjennom mange år, både som leder og som rådgiver, arbeidet med oppstart, utvikling og fornyelse av selskaper. I dag arbeider forfatteren på heltid med rådgivning innenfor feltene strategi, finans og ledelse og innehar styreverv i både private og børsnoterte selskaper. Krohn-Fagervoll er utdannet siviløkonom fra BI, har en MBA i Finans fra University of Wisconsin (Madison) i USA og har vært gjesteforsker ved Stanford University i California.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
429,-