Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
En mor blir til
Forfattere:
(Oversetter)
ISBN:
9788276746952
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
213
En mor blir til

En mor blir til

Det å få et barn forandrer en kvinnes liv radikalt, det endrer verdiene og prioriteringene hennes, omformer de nære relasjonene og redefinerer rollen hennes i familien. Allikevel er kvinner ofte merkelig tause med hensyn til de dramatiske og ofte overveldende emosjonelle og psykologiske forandringene de gjennomgår som mødre og vordende mødre. En mor blir til gir stemme til de ofte uuttalte tankene og følelsene og til den engstelsen som følger med moderskapet. Boken forbereder gravide kvinner og nybakte mødre på den reisen de har tatt fatt på. En mor blir til er også interessant for alle som arbeider med foreldre og barn.


Daniel N. Stern er professor i psykologi ved universitetet i Genève og professor II i psykiatri ved Cornell University Medical Center ved New York Hospital. Tidligere har han blant annet skrevet The Interpersonal World of the Infant, The Motherhood Constellation og Diary of a Baby (Et spedbarns dagbok).
Nadia Bruschweiler-Stern er spesialist i pediatri og barnepsykiatri i Genève i Sveits.
Alison Freeland er frilansskribent og forfatter av The Journey to Motherhood. Hun er også journalist i Vermont Public Radio.

Format
Språk
Nytt opplag ventes
Antall
379,-