Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Elle Melle leselekser BM og NYN
Forfattere:
ISBN:
9788211018045
Utgitt:
Utgave:
1
Digital ressurs
Elle Melle leselekser BM og NYN

Elle Melle leselekser BM og NYN
Norsk for barnetrinnet

Elle Melle 1-4
Elle Melle er et norskverk for 1 4 trinn. Læreverket kjennetegnes ved flotte illustrasjoner, grundig gjennomgang av lydene i alfabetet, nivådelte tekster, og ikke minst innholdsrike og gode lærerveiledninger. Verket følger et gjennomført pedagogisk system som baserer seg på Anne-Lise Gjerdrums lange erfaring som lærebokforfatter. Anne Lise Aasgaard Solli er medforfatter fra og med 3. trinn.

Elle Melle Leselekser
Å lage oppgaver til den enkelte elev er ressurskrevende, og ofte et uoverkommelig arbeid for læreren. Med Elle Melle leselekser får læreren en rimelig og enkel tilgang til gode og differensierte oppgaver for elevene. Det digitale heftet inneholder en samling kopioriginaler med leselekser til hver bokstav. Det legger opp til å bruke to uker på hver bokstav, med en leselekse per uke. Hver leselekse finnes i tre ferdighetsnivåer. Læreren samarbeider med elev og foreldre for å finne riktig nivå og bestemme når man eventuelt skal bytte.

«Elevene skal kunne føle mestring, at arbeidet de gjør er passe utfordrende, meningsfullt og motiverende, kort sagt at det er tilpasset deres læreforutsetninger.» Åshild Ringheim