Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

CD

På lager - sendes nå
599,-
inkl. mva

Elle Melle CD 4
Norsk for barnetrinnet

Elle Melle 1-4                                                                                                                                                                                                                               Elle Melle er et norskverk for 1-4 trinn. Læreverket kjennetegnes ved flotte illustrasjoner, grundig gjennomgang av lydene i alfabetet, nivådelte tekster, og ikke minst innholdsrike og gode lærerveiledninger. Verket følger et gjennomført pedagogisk system som baserer seg på Anne-Lise Gjerdrums lange erfaring som lærebokforfatter. Anne Lise Aasgaard Solli er medforfatter fra og med 3. trinn.

Elle Melle CD 4
Elle Melle CD 4 inneholder alle sangene fra Leseboka 4. I tillegg har vi lest inn flere av tekstene fra Leseboka 4. Du finner også utdrag fra lydbøker som ikke har tekst, i Leseboka 4. Oppgaver til lyttetekstene finnes som kopioriginaler i lærerveiledningen.

Elle Melle for 4. trinn består av:
Leseboka 4
Les og forstå 4
Språkboka 4
CD 4
Lærerveiledning inkludert kopioriginaler
Nettsted www.fagbokforlaget.no/ellemelle

Fagbokforlaget har også utviklet skriftformingshefter i løkke- og stavskrift og nettstedet
Lesedilla. Lesedilla består av et stort utvalg av differensierte lesebøker med lyd, bilder og animasjon. Besøk www.fagbokforlaget.no/lesedilla og opplev leseglede og leselyst!


Forfattere:
ISBN:
9788211014849
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Elle Melle
Trinn:
4
Elle Melle CD 4