Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Elle Melle ABC BM d-bok
Forfattere:
ISBN:
9788211018083
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Elle Melle
Trinn:
1
Digital ressurs
Elle Melle ABC BM d-bok

Elle Melle ABC BM d-bok
Norsk for barnetrinnet

Elle Melle 1 4                                                                                                                                                                                                                            Elle Melle er et norskverk for 1 4 trinn. Læreverket kjennetegnes ved flotte illustrasjoner, grundig gjennomgang av lydene i alfabetet, nivådelte tekster, og ikke minst innholdsrike og gode lærerveiledninger. Verket følger et gjennomført pedagogisk system som baserer seg på Anne-Lise Gjerdrums lange erfaring som lærebokforfatter. Anne Lise Aasgaard Solli er medforfatter fra og med 3. trinn.

Elle Melle ABC                                                                                                                                                                                                                           ABC-boka inneholder bokstavoppslag til bokstavene i alfabetet. Hver bokstav har sin egen sang og illustrasjon. Mellom og etter bokstavoppslagene er det satt inn lesetekster som egner seg godt til veiledet lesing. Lesetekstene er delt inn i tre nivåer med hensyn til vanskelighetsgrad. Første og andre nivå har fått mest plass, og tekstene består blant annet av rim og regler, sanger, brev og eventyr. Alle tekstene har fargerike og flotte illustrasjoner som skaper nysgjerrighet for hva teksten vil bringe.

Elle Melle for 1. trinn består av:
ABC-bok
Sangkalender 1 (storformat)
Lese- og skrivestart 1A
Lese- og skrivestart 1B
CD 1
Lærerveiledning
Nettsider www.fagbokforlaget.no/ellemelle

Elle Melle ABC, d-bok kombinerer det beste fra den tradisjonelle læreboka med mulighetene som ligger i teknologien. Bøkene er tilpasset bruk på smarte tavler, nettbrett og PC og gir helt nye muligheter for elev og lærer.

Elle Melle ABC, d-bok har følgende funksjonalitet:
- lyd
- Utheving og notat
- Slå opp i ordbøker, søkemotorer og leksikon på nett
-  Lagre og skrive ut uthevinger og notat
- Favorittmerke sider
- Søke etter ord eller fraser

Bøker i samme serie