Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Elle Melle ABC 2 BM d-bok
Forfattere:
ISBN:
9788211018137
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Elle Melle
Trinn:
2
Digital ressurs
Elle Melle ABC 2 BM d-bok

Elle Melle ABC 2 BM d-bok
Norsk for barnetrinnet

Elle Melle 1 - 4                                                                                                                                                                                                                             Elle Melle er et norskverk for 1 4 trinn. Læreverket kjennetegnes ved flotte illustrasjoner, grundig gjennomgang av lydene i alfabetet, nivådelte tekster, og ikke minst innholdsrike og gode lærerveiledninger. Verket følger et gjennomført pedagogisk system som baserer seg på Anne-Lise Gjerdrums lange erfaring som lærebokforfatter. Anne Lise Aasgaard Solli er medforfatter fra og med 3. trinn.

Elle Melle ABC 2                                                                                                                                                                                                                          Elle Melle ABC 2 inneholder tekster til bokstavene i alfabetet. Hver bokstav har sin egen sang og sin egen illustrasjon. Mellom og etter bokstavoppslagene finner du også lesetekster som egner seg godt til veiledet lesing. Lesetekstene er delt inn i tre nivåer gult, rødt og blått med tanke på vanskelighetsgrad. Boka er gjennomillustrert med fargerike tegninger og fotografier.

Elle Melle for 2. trinn omfatter:

ABC 2
Bilde- og sangkalender (storformat)
Lese- og skrivestart 2A
Lese- og skrivestart 2B
CD 2
Lærerveiledning
Perm med kopioriginaler
Nettsted www.fagbokforlaget.no/ellemelle

Fagbokforlaget har også utviklet skriftformingshefter i løkke- og stavskrift og nettstedet Lesedilla der du finner et mangfold av differensierte lesebøker med lyd, bilder og animasjon.
Besøk www.fagbokforlaget.no/lesedilla og opplev leseglede og leselyst!

Elle Melle ABC 2, d-bok kombinerer det beste fra den tradisjonelle læreboka med mulighetene som ligger i teknologien. Bøkene er tilpasset bruk på smarte tavler, nettbrett og PC og gir helt nye muligheter for elev og lærer.


Elle Melle ABC 2, d-bok har følgende funksjonalitet:
- lyd
- Utheving og notat
- Slå opp i ordbøker, søkemotorer og leksikon på nett
-  Lagre og skrive ut uthevinger og notat
- Favorittmerke sider
- Søke etter ord eller fraser


Bøker i samme serie