Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Eksamenshefte i matematikk R2
Forfattere:
ISBN:
9788245013429
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
128
Eksamenshefte i matematikk R2

Eksamenshefte i matematikk R2

Eksamensheftene i denne serien hjelper elever og privatister med de viktige eksamensforberedelsene. I de skriftlige fagene inneholder heftene de siste og mest aktuelle eksamensoppgavene eller eksempeloppgaver. Oppgavene har fullstendige løsningsforslag med kommentarer, figurer og tegninger. I de muntlige fagene er heftene formet som repetisjonshefter.

Forfatterne forteller om eksamensformen og om utformingen av eksamensoppgavene, tar opp sentrale temaer som er aktuelle til eksamen, og gir deg gode råd og tips. Heftene kan også være til god hjelp når du skal repetere før tentamener og heldagsprøver.

Dette heftet inneholder eksamensoppgaver gitt i faget matematikk R2 våren 2012, våren 2011, våren og høsten 2010 og våren 2009. I tillegg har forfatteren tatt med eksempeloppgaver gitt i 2008. Alle oppgavene har fullstendige løsningsforslag. Heftet inneholder også en oversikt over de formlene som forutsettes kjent ved del 1 av eksamen i matematikk R2.

Universitetslektor
Tor Andersen har undervist i realfag siden 1972. Han er lærebokforfatter og en erfaren sensor i matematikk. Tor Andersen er ansatt ved Matematikksenteret ved NTNU, men har for tiden permisjon for å arbeide i utdanningsadministrasjonen i Oslo kommune.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
175,-