Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Eksamenshefte i matematikk R1
Forfattere:
ISBN:
9788245013221
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
141
Eksamenshefte i matematikk R1

Eksamenshefte i matematikk R1

Eksamensheftene i denne serien hjelper elever og privatister med de viktige eksamensforberedelsene. I de skriftlige fagene inneholder heftene de siste og mest aktuelle eksamensoppgavene eller eksempeloppgaver. Oppgavene har fullstendige løsningsforslag med kommentarer, figurer og tegninger. I de muntlige fagene er heftene formet som repetisjonshefter.

Forfatterne forteller om eksamensformen og om utformingen av eksamensoppgavene, tar opp sentrale temaer som er aktuelle til eksamen, og gir deg gode råd og tips. Heftene kan også være til god hjelp når du skal repetere før tentamener og heldagsprøver.

Dette heftet inneholder eksamensoppgaver gitt i faget matematikk R1 våren 2011, våren og høsten 2010 og våren 2008. I tillegg finner du to eksempelsett fra 2007. Alle oppgavene har fullstendige løsningsforslag. Heftet har også en oversikt over de formlene som forutsettes kjent ved del 1 av eksamen i matematikk R1.

Universitetslektor
Tor Andersen har undervist i realfag siden 1972. Han er lærebokforfatter og en erfaren sensor i matematikk. Tor Andersen er ansatt ved Matematikksenteret ved NTNU.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
175,-