Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Echo Texts in English, d-bok
Språk
Engelsk Engelsk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs

12 md. abonnement

Innbundet

Digital ressurs i salg
249,-

Echo Texts in English, d-bok
Engelsk for ungdomstrinnet

Echo er et nytt og banebrytende læreverk for engelsk ungdomstrinn. Echo ser med friske øyne på den engelskspråklige virkeligheten slik den utspiller seg verden over. Tekstutvalget er ryggraden i alle læringsaktivitetene i Echo-universet. Læringsaktivitetene og tekstutvalget er ordnet etter fire hovedtemaer: Identity, English Around the World, Citizenship og Indigenous Peoples. Tekstsamlingen inneholder fiksjon med oppgaver knyttet til hver tittel, sakprosa presenteres på nettressursen, alt i følge med varierte mulitimediale læringsaktiviteter.


Echo setter flerspråklighet høyt og viser vei til god vurderingspraksis.


Echo-universet bygger på fersk forskning særlig med tanke på vurderingspraksis og flerspråklighet som ressurs i engelskundervisningen. En av Echos hovedforfattere, professor Tony Burner, deler sine forskningsfunn om vurdering, og Burner viser også vei til beste vurderingspraksis og løfter frem de viktigste endringene i fagfornyelsen.


Det pedagogiske rammeverket settes i sammenheng med elevenes hverdag og oppfordrer til deltakelse i egen språklæring. I Echo er det enkelt å tilpasse læringsaktiviteter og tekstutvalg med tanke på differensiering og tverrfaglig samarbeid.


Echo, d-bok er en digital utgave av papirboka. Med d-boken åpner det seg nye muligheter og den er tilpasset bruk på PC, Mac og nettbrett.


Echo, d-bok har følgende funksjonalitet:

  • Utheving og notater
  • Slå opp i ordbøker, søkemotorer og leksikon på nett
  • Lagre og skrive uthevninger og notater
  • Favorittmerke sider
  • Søke etter ord og fraser

Forfattere:
ISBN:
9788211032713
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
320
Verk:
Echo
Trinn:
8, 9, 10
Echo Texts in English, d-bok