Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Crossroads 10 ressursperm for læreren (gammel utgave)
Forfattere:
(Illustratør)
ISBN:
9788211007490
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
156
Verk:
Crossroads
Trinn:
10
Gå til ressurs
Crossroads 10 ressursperm for læreren (gammel utgave)

Crossroads 10 ressursperm for læreren (gammel utgave)
Engelsk for ungdomstrinnet

I arbeidet med Crossroads har forfatterne reist rundt i den engelskspråklige verden og intervjuet mennesker fra ulike miljøer og kulturer. Resultatet har blitt et høyaktuelt og populært engelskverk
som raskt har etablert seg i skolen. Verket kjennetegnes av spennende og varierte tekster, omfattende lydmateriale, kreative oppgaver og et rikt utvalg av litterære tekster som gir gode muligheter for differensiering. Forfatterne legger vekt på å gi elevene følelsen av mestring og trygghet gjennom ufarlige aktiviteter som leker inn språket. Rikt ordforråd blir vektlagt.

Om ressurspermen:
Inneholder kapittelveiledning, tips til hvordan man kan jobbe med stoffet, hva som er vektlagt i verket, litt om differensiering og forslag til arbeidsmåter til de første engelsktimene. Du finner videre ekstra oppgaver, inkludert stoff som hører til lydmaterialet, forslag til arbeid etter storyline metoden, filmtips, filmanmelder-skjema, en mengde kopieringsorginaler, Word Tests, Chapter Tests, Grammar Test og Listening Tasks til lyd CD-ene.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
619,-

Bøker i samme serie