Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Bruk av lastebilkran, d-bok
Språk
Bokmål Bokmål
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs

12 md. abonnement

Heftet

Digital ressurs i salg
279,-

Bruk av lastebilkran, d-bok
Utdanningsprogram for Teknikk og industriell produksjon

Opplæringsvirksomheter og kranbransjen spesielt har lenge etterlyst et oppdatert opplæringsmateriell til bruk i sertifisert opplæring av lastebilkranførere. I takt med kranfagets utvikling, endringer i lovverk og forskrifter, større og mer avanserte lastebilkraner og økte krav fra arbeidsgivere, er bredere kompetanse og økt forståelse hos lastebilkranføreren etterspurt.


I Bruk av lastebilkran er dette vektlagt etter initiativ fra Kranteknisk Forening (KTF). Denne læreboka retter seg i hovedsak mot fremtidige lastebilkranførere og elever i kran- og løfteoperasjonsfaget, som gjennom lov og forskrift er pålagt å gjennomføre opplæring som fører fram til kompetansebevis G8-lastebilkraner.


Vi ser også at arbeidsgivere, kraneiere, krankontrollører, sakkyndige virksomheter, leverandører, HMS-personell innen bygg og anlegg og medarbeidere i kran- og løftebransjen vil ha stor nytte av denne fagboka.


Det er også utarbeidet et instruktørmateriell, med bl.a. powerpoint-presentasjoner med illustrasjoner fra boka. Dette kan bestilles fra forlaget.


Fagboka er den tredje i serien: «Sikre kran- og løfteoperasjoner» som ellers omfatter:


Knut Førland & Kjell Helge Stadum Mobilkranføreren


Knut Førland Bruk av løfteredskap

Forfattere:
ISBN:
9788211043108
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
181
Trinn:
VG2
Bruk av lastebilkran, d-bok