Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Heftet

Digital ressurs i salg
215,-

Bilskade, lakk og karosseri, d-bok
Vg2

Den boka du no held i handa, tek for seg grunnleggjande tema i bilskadefaget, billakkerarfaget og chassispåbyggjarfaget. Her kan du lese om korleis vi reparerer ulike skadar på karosseriet, om lakkering, elektronikk i bilar, dokumentasjon og kvalitet og om prosjekt til fordjuping i bedrift og mykje anna. Boka er skriven for elevar i faget bilskade, lakk og karosseri Vg2. Saman med ein nettressurs dekkjer ho ein fellesnemnar i dei tre fagområda som fører mot to års lærekontrakt i bedrift.

Henning Aarnes er utdanna i tekniske og hydrauliske fag, pedagogikk og leiing og samtaleteknikk. Han har i ei årrekkje arbeidd med bilskadar og billakkering, og som bilmekanikar på lette og tunge køyretøy. Han har erfaring frå læreplanarbeid og frå arbeid i ulike fagnemnder og har i fleire år vore tilsett ved opplæringskontor i bilfag. Han har også mellom anna hatt ansvar uttaking til nasjonale meisterskapar og World Skills i billakkering og har vore nasjonal ekspert i billakkeringsfaget knytt til World Skills Norway. Han arbeider no som lærar ved Lister videregående skole, avdeling Lyngdal.

Bilskade, lakk og karosseri nyn, d-bok er ein digital utgåve av papirboka. Med d-boken åpner det seg nye moglegheiter og er tilpassa bruk på PC, Mac og nettbrett.

Bilskade, lakk og karosseri nyn, d-bok har følgjande funksjonalitet:
- Utheving og notatar
- Slå opp i ordbøker, søkemotorar og leksikon på nett
- Lagre og skrive ut uthevingar og notatar
- Favorittmerke sider
- Søkje etter ord eller frasar

Forfattere:
ISBN:
9788211020338
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
370
Trinn:
VG2
Bilskade, lakk og karosseri, d-bok