Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Automatiseringsteknikk 2
Forfattere:
ISBN:
9788211044167
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Automatiseringsteknikk
Trinn:
VG2, VG3
Automatiseringsteknikk 2

Automatiseringsteknikk 2

Dette læreverket dekker den nye læreplanen i faget automatiseringsteknikk for Vg2 og Vg3 etter fagfornyelsen.

Automatiseringsteknikk er et læreverk som ønsker å skape forståelse, inspirere og pirre elevenes nysgjerrighet. Når elevene i løpet av skoleårene Vg2 og Vg3 løser ulike typer arbeidsoppdrag og støter på behov for forklaringer og teori for å komme videre, finner elevene det de trenger ved å slå opp i læreverkets trykte og digitale komponenter. 

Læreverket består av to lærebøker og en nettressurs:
  • Automatiseringsteknikk 1 – trykt lærebok 
  • Automatiseringsteknikk 2 – trykt lærebok 
  • Automatiseringsteknikk Vg2 og Vg3 – nettressurs for elever og lærere

Automatiseringsteknikk 2 dekker blant annet pådragsorganer, reguleringsteknikk, regulatorjustering, prosess- og automatiseringssystemer, klimaanlegg, datastyrte verktøymaskiner, robotisering, maskinsikkerhet, instrumentrør, hydraulikk, vedlikehold, standarder og forskrifter.


Jon Eirik Standal Darre har undervist i automatiseringsfaget i 9 år og jobber som faglærer i automatisering ved Laksevåg og Bergen maritime videregående skole. Han er utdannet automatiker med bakgrunn fra prosessindustrien med faglig fordypning innenfor automatisering fra teknisk fagskole. Darre er ansatt i skolen som adjunkt med tilleggsutdanning og har gjennomført praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) i tillegg til flere videreutdanninger relatert til yrkespedagogikk.

Petter Skaraas arbeider som salgsdirektør for Emerson Automation Solutions. Han er utdannet fagskoleingeniør innen automasjon og har fagbrev som automatiker og skipselektriker. I tillegg har han videreutdanning fra OsloMet og UiB innen blant annet ledelse, psykologi og coaching. Han har i største del av karrieren hatt lederroller i selskaper med automasjon og måling som sin kjernevirksomhet. 

Format
Språk
Forventes i salg 02.08.2022
Antall
699,-

Bøker i samme serie