Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Fleksibind

Digital ressurs i salg
279,-

Økonomi og ledelse Lærebok, d-bok
For programfaget næringslivsøkonomi

Økonomi og ledelse er en nyskrevet bok for programfaget økonomi og ledelse i videregående skole. Boken har fokus på aktiv læring og gir en undervisningsplattform hvor elevene skal engasjere seg i undervisningen.
En viktig del av lærestoffet er alle oppgavene. Det er både diskusjonsoppgaver og individuelle oppgaver med varierte vanskelighetsgrader.
Boken er eksamensrettet gjennom eksempler og bruk av tidligere gitte eksamensoppgaver. Læreverket egner seg både for selvstudium og for undervisning i klasserom.
Læreverket består av:
- Lærebok
- Fagnettsted for elever
- Fagnettsted for lærere

Margaret Smørholm har bachelor i revisjon fra Universitetet i Nord og er cand.merc. i økonomistyring fra universitet i Aalborg. Hun har 17 års erfaring fra undervisning i videregående skole.

Riana Steen
er førsteamanuensis ved BI Stavanger og tilknyttet Institutt for regnskap, revisjon og foretaksøkonomi. Hun har i tillegg en førsteamanuensis II-stilling innen samfunnssikkerhet ved UiS. Steen er utdannet siviløkonom og har doktorgrad i risikostyring og samfunnssikkerhet. hun underviser i flere bedriftsøkonomiske fag ved BI, blant annet virksomhetsstyring, bedriftsøkonomi og finansiell styring, og i faget beslutninger i kriser ved Universitetet i Stavanger.

Forfattere:
ISBN:
9788211019691
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
272
Verk:
Økonomi og ledelse
Økonomi og ledelse Lærebok, d-bok