Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Flerspråklig
Format

Heftet

På lager - sendes nå
459,-

Bakerfaget
Restaurant- og matfag vg3

Denne boka er ei lærebok for bakerfaget, restaurant- og matfag Vg3, i yrkesfaglig utdanningsprogram.  Kunnskapen som trengs for å kunne produsere bakervarer etter gjeldende kvalitetskrav, står sentralt i boka. Den beskriver produksjonsmetoder ut fra basisoppskrifter, med kontrollpunkter og tiltak ved avvik i det praktiske arbeidet. Det er ingen oppskriftsbok, selv om basisoppskriftene er tatt med for å kunne dokumentere de forskjellige produksjonsmetodene. Flere oppskrifter finner du på nettstedet som hører til boka. Meningen er at innholdet skal gi deg, i samspill med lærer eller instruktør, impulser for å mestre de daglige arbeidsoppgavene, og at du skal ha utbytte av undervisningen.

Komponenter:
- Lærebok
- Nettressurs

Hans Heintzberger har mer enn 40 års nasjonal og internasjonal yrkeserfaring fra bakeri, konditori og storkjøkken. Han har vært faglærer i hotell- og næringsmiddelfag og har vært ansatt som daglig leder ved Opplæringskontor for hotell- og næringsmiddelfag i Sogn og Fjordane. Han er i dag ansatt som fagkonsulent i Østfold fylkeskommune der han arbeider med tilrettelegging av fagopplæringen i bedrift.

Forfattere:
ISBN:
9788245010329
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
206
Verk:
Restaurant og matfag
Bakerfaget